DJI OSMO Pocket

Potřebujete spolehlivého parťáka na cesty i každodenní natáčení? Nový stabilizátor s kamerou DJI Osmo Pocket se vejde do náprsní kapsy, a přitom s ním pořídíte díky 1/2.3palcovému senzoru 12MP fotografie a 4K videa. Využijte inteligentní módy a aplikaci DJI Mimo pro výsledek jako od profesionálních kameramanů.

Malý, ale šikovný stabilizátor

Až 140 minut natáčení na jedno nabití, 12MP fotografie a 4K/60fps video – to všechno v tomhle kapesním prťousovi, který stabilizuje váš obraz a díky inteligentním módům vám umožní natáčet timelapse videa nebo skládat panoramatické fotografie. Noční režim dosvětlí tmavé scény, funkce Active track vám dovolí sledovat vybraný objekt. Face Track mód je speciálně dělaný pro selfie fotky a záběry, ve kterých jste hlavní hrdinou vy. Dynamické scény z vlastní perspektivy skvěle zachytí FPV mód.

Všechno zvládnete sami

Osmo Pocket je takový váš malý filmový štáb – přes tlačítka na rukojeti, dotykový displej nebo skrze aplikaci DJI Mimo ovládáte nastavení kamery a gimbalu a dokonce i kalibraci gimbalu zvládnete sami díky automatické funkci. Story mode v aplikaci vám umožní natáčet podle předpřipravených scénářů, dále si můžete vyhrát s filtry, vodoznaky, speciálními efekty a doprovodnou hudbou z DJI knihovny.

Nastavení pro fajnšmekry

Osmo Pocket je prostě user friendly, ale samozřejmě se můžete povrtat i v advanced nastavení a upravit ISO, rychlost závěrky nebo aperturu čočky. K dispozici je i podpora RAW a D-Cinelike formátů. Při volbě SuperFine video můžete z Osma vymáčknout ještě hladší video díky vyšším bit-streamu. Ti, co si rádi hrají s délkou expozice, zase ocení možnost zachycení nočních výjevů s hrou světel, aniž by potřebovali stativ. Osmo Pocket se také chlubí 2 vestavěnými mikrofony, se speciálním nástavcem můžete přidat i externí mikrofon.

Skvělá ergonomie a příslušenství

Neklouzavá rukojeť, která odolává potu, a dotykový displej přesně v dosahu palce udělají z Osmo Pocket spolehlivého parťáka, se kterým se dobře spolupracuje. Můžete si ho dále vylepšit voděodolným obalem, teleskopickou tyčí, bezdrátovou stanicí a řadou různých adaptérů.

Obsah balení

  • Stabilizátor Osmo Pocket
  • Přepravní pouzdro
  • Kabel USB-C
  • Redukce USB-C
  • Redukce Lightning