Alternativa pro DVB-T2: Vyzkoušejte zdarma

Během roku 2018 se na území České republiky začalo přecházet na nový standard televizního vysílání. Z dřívějšího standardu DVB-T se televizní vysílání stěhuje na novější verzi DVB-T2. Pro většinu lidí to znamená nutnost pořídit si novou televizi nebo set-top box.

Ne ale pro příjemce internetového televizního vysílání. Kromě úspory několika tisíc korun to znamená také mnohem méně nervů a starostí.

Internetová televize neboli IPTV umožňuje šíření televizního vysílání pomocí internetového připojení, které máte doma, na chalupě nebo na cestách. Stačí, když máte v daném místě připojení k internetu a všechny oblíbené kanály máte ihned k dispozici.

Ve spolupráci se společností SledovaniTV si můžete vyzkoušet zdarma 75 kanálů po dobu jednoho měsíce, stačí zadat kód voucheru TZ2020 na stránce https://sledovanitv.cz/voucher. A to včetně zpětného přehrávání, nahrávání pořadů, ale i seriálů... Na počítači, tabletu, mobilu, případně i na vaší SmartTV.

Seznam podporovaných zařízení naleznete ZDE.

SledovaniTV - Původně startup je dnes jedním z největších poskytovatelů IPTV v ČR. Možná tuto službu máte doma a ani o tom nevíte. Lze pořídit přes různé menší i větší poskytovatele internetu, ale dá se objednat i samostatně.

SledovaniTV
Vlastní set-top-box ano
Android TV ano
Tizen ano
WebOS ano
My Home Screen ano
Android ano
iOS ano
Webové rozhraní ano
Kvalita HD vysílání pro fixní TV Full HD 50p pro sportovní stanice, Full HD 25p pro ostatní stanice (STB a Smart TV)
Kvalita HD vysílání pro ostatní zařízení HD pro ostatní zařízení
Webové rozhraní HTML5
Kodeky H.265 na většině zařízení
Doporučená rychlost připojení 2,5 Mb/s
Délka zpětného zhlédnutí 50 hodin až týden
Nahrávání pořadů 3 až 6 měsíců, kapacita 25 až 120 hodin