S ohledem na probíhající dovolenou odešleme objednávky uhrazené do 24.7. 15:00 během čtvrtka 25.7., všechny ostatní pak až během 6.-7.8. 2024. Zároveň vypínáme i možnost platby na dobírku, zapnuta bude opět po návratu. Děkujeme za pochopení.

Tekutý písek

Magický písek, díky kterému se vaše děti už nikdy nebudou nudit. Magický písek neboli superpísek má jen samé úžasné vlastnosti. Neustále drží u sebe díky drceným mušlím, které jsou do směsi přidány. Písek nevysychá a zachovává si tak své vlastnosti vhodné pro tvoření bábovek.

Vlastnosti písku:

Písek je hebký, měkký a velmi příjemný na dotek. Také je velice dobře tvarovatelný. Pokud je stlačen např. v bábovičce nebo jiné formičce, drží velmi dobře svůj tvar (díky své vlhkosti se bábovka nikdy nerozsype a písek vám tak nebude dělat nikde nepořádek).

Písek nedělá nepořádek:

Pokud písek rozmělníme, jeho unikátní struktura způsobí, že se nerozsype, ale rozdělí se na chomáčky, které drží při sobě a zabraňují rozsypání písku. Písek je díky těmto vlastnostem vhodný i do interiéru, kde vám neudělá nepořádek a děti si tak můžou hrát „na pískovišti“ i za nevlídného počasí.

Využití písku:

Děti milují písek a rádi si s ním hrají, ne vždy je venku ale příznivé počasí. S magickým pískem, který je vhodný i do interiéru se dítě zabaví na dlouhou dobu, i když venku zrovna prší.

Hračka pro dospělé:

Písek navíc není vhodný pouze pro děti, ale taky pro dospělé. Ti mohou tuto hračku používat jako antistresovou pomůcku. Pokud si uděláte každý den pár minut a necháte písek jen tak protékat mezi prsty, uklidní vás to a zbaví nahromaděného stresu!

Písek je zdravotně nezávadný

Písek můžou využít také lidé, kteří se léčí po úrazu a potřebují obnovit motorické schopnosti. Jinak je písek určený pro děti od 5 let. Je netoxický a vhodný pro alergiky. Nezadržuje ani neobsahuje alergeny. Není určený k jídlu, pokud by však byl sněden, vyjde přirozenou cestou ven.

Technická specifkace:

  • Písek není toxický
  • Zdravotně nezávadný
  • Vhodný pro alergiky
  • Vhodné pro děti od 5 let
  • Používejte pod dozorem dospělé osoby

Výhody písku:

  • rozvíjí jemnou motoriku
  • rozvíjí představivost a fantazii
  • rozvíjí prostorové myšlení
  • písek nezanechává nepořádek
  • nevysychá
  • neztrácí postupem času své vlastnosti
  • děti si s ním mohou hrát i za něpříznivého počasí

Úžasnou vychytávkou, kterou nejvíce využijete v kombinaci s tekutým kinetickým pískem je nafukovací podložka. Podložka je totiž přímo vyrobená pro něj. Děti si tak mohou bezstarostně hrát a písek tak budou mít na jedné hromadě. Tuto podložku určitě ocení nejen děti, ale také rodiče, a to z důvodu pořádku. Podložka je vyrobená z plastu a je nafukovací. Díky tomu, že je nafukovací je také velice skladná, pokud jí nebudete zrovna používat.

3D formičky Vám dopomůžou k vytvoření unikátních staveb z kinetického písku. Formičky mají podobu například zvířátek, která vypadají jako živá. Formičky mají tvar dvou oddělitelných výlisků, které se vyplní pískem. Velký důraz je kladen snadnou manipulaci a detailní vypracování i těch nejmenších záhybů u 3D obrazců. 3D formičky podporují rozvoj kreativity, prohlubuje se tak tvůrčí činnost dětí. Tvorba 3D obrazců formičkami přispívá k rozvoji jemné motoriky.