Party v krabici – super oslava nejen pro vaše děti

Už jste slyšeli o Party v krabici?

Zakoupit můžete v sadách pro různý počet dětí na www.partyvkrabici.cz.

O co přesně jde?

Představte si … nebo možná … vzpomeňte si … co všechno pro vás znamená, když se rozhodnete uspořádat pro vaše dítko oslavu … neřku-li oslavu na nějaké téma!

Dovolíme si tipnout:

„Musím do marketu, občas tam mívají talíře s motivem, třeba budou mít i zrovna tenhle … kelímky nemívají, to bych musel/a objednat na netu … lžičky na dort pro všechny asi mám (na kafe už ale nezbydou) … ubrousky bych mohl/a vzít taky v tom marketu, ale musím si na ně vzpomenout … třeba budou mít i v nějaké barvě, co by se k tématu hodila, ale která to vlastně je?“ Neřešte, nikam nelítejte a nechte to na nás. Uvařte si kafe nebo čaj, nalejte 2dcl … a v klidu kupte „krabici“

Co kupujete?

U dveří vám přistane krabice, se kterou u vašeho dítka jednoduše zazáříte. S party krabicí od nás přichystáte oslavu jako od profíků … a to klidně u vás doma v obyváku, na zahradě nebo v dětském centru. V každé z nich najdete vše potřebné na stolování, plus dekoraci na stůl a dekoraci do prostoru. To vše sladěné na dané téma či barevnou kombinaci.

Mít oslavu vyladěnou do posledního detailu není těžké.

Vynikající věc. Konečně rozumné řešení v dnešní době bláznivých oslav narozenin na různá témata či motivy. Krabice jsou sladěny do posledního detailu a obsahují vše, co budete na oslavu narozenin potřebovat.  Počínaje party talířky přes ubrousky až po výzdobu. Neřešte, zda máte doma dostatek lžiček na dort a kde se vlastně dá co sehnat. Někdo to už udělal za Vás.

Party v krabici je skvělé řešení pro všechny rodiče, kteří sice chtějí přichystat pro děti nezapomenutelnou oslavu, překvapit výzdobou oslavence a jeho kamarády, ale rozhodně nechtějí přípravou, sháněním a vůbec vymýšlením celé té věci strávit své mládí. Navíc, jak se říká: „Ten umí to a ten zas tohle“ a tohle umí oni. Vy se po koupi krabice můžete věnovat důležitějším věcem. Můžete spolu s oslavencem například vyrazit do oblíbené cukrárny, spolu vybrat dort a po cestě nenápadně sondovat tip na dárek.

V nabídce komplet sestavených a sladěných krabic na různá pohádková témata nebo barevné kombinace najdete něco jak pro drsňáky, tak i malé snílky, princezny i milovnice sladkostí. Talíře, kelímky a doplňky jsou opravdu nevšední a zaujmou i přítomné dospělé. Jak vzhledem, tak kvalitou a o tu nám jde u dětí především.

Party v krabici se stala oblíbenou i u, řekněme, duší stále mladých dospělých, kteří si těmito krabicemi navzájem zpestřují své narozeniny, výlety k moři nebo kolaudace. S těmito krabicemi můžete lehce uspořádat např. čtyřicetiny ve stylu Star Wars, odjet s kamarády či kamarádkami na jachtu a mít pirátský mejdan nebo krabicí Stavitel překvapit věčně pracujícího strýčka Járu jen tak ze srandy na víkendovém grilování. Steak a´la Jára se na talířích s bagrem bude vyjímat stejně tak dobře, jako malinový dort na oslavě malého stavitele. Strávit odpoledne s princezničkou Lili, opičkou Poli, Mášou a medvědem, nebo třeba Spidermanem, želvami Ninja, nebo dinosaury… Na výběr je více než 20 tématických krabic a další budou přibývat. Stejně tak i doplňky na oslavu, které nejen dětem vykouzlí úsměv na tvářích…

Pohodové oslavy bez zbytečných stresů 

přeje

Lenka Krystková

(Osoba, co neví, kolik stojí 1l mléka, ale ví, kolik 1m celofánu.)

www.partyvkrabici.cz